Image Alt

SP Gaming Net Station

TheMindtrap in Thessaloniki

[youtube id=”aA5T8OMZPS0″ width=”633″ height=”356″]

Είστε λάτρεις του μυστηρίου; Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν αν πρωταγωνιστούσατε σε μία από τις ταινίες που βλέπετε στο σινεμά; Τι θα κάνατε αν είσασταν ο Σέρλοκ Χολμς ή αν έπρεπε να δραπετεύσετε από μία από τις δοκιμασίες του Τζίγκσο, του διάσημου κακού από τις ταινίες «Saw»; Θα είχατε την απαραίτητη ψυχραιμία;

Αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά θα απαντηθούν με μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη που φέτος το Σεπτέμβριο έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Το TheMindtrap έρχεται να σας προβληματίσει, να σας παγιδεύσει και να βγάλει στην επιφάνεια τα βαθύτερα ένστικτα επιβίωσής σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας που θα αλλάξει όλα όσα ξέρατε για τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη.

Σε έναν χώρο 400 τ.μ. στην καρδιά της πόλης, στην οδό Κομνηνών 18 με Τσιμισκή δημιουργήθηκε ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης που σας καλεί να λύσετε το μυστήριο και να δραπετεύσετε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 60 λεπτών. Ο βασικός κανόνας; Κανείς δεν μπορεί να δραπετεύσει μόνος του. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες και τις ικανότητες της ομάδας σας για να μπορέσετε να λύσετε το γρίφο και να βγείτε νικητές από το TheMindtrap. Συγκεντρώστε τα στοιχεία, βρείτε αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και προσπαθήστε να λύσετε τα παζλ. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, συνδυάστε και ανοίξτε κλειδαριές, κουτιά, χρηματοκιβώτια ή ακόμα και πόρτες έτσι ώστε να καταφέρετε μαζί με την παρέα σας να διαλευκάνετε την υπόθεση και να προλάβετε να δραπετεύσετε στην ώρα σας!

TheMindTrap – Κομνηνών 18 με Τσιμισκή

www.themindtrap.gr
https://www.facebook.com/themindtrapgr

Add Comment