Image Alt

SP Gaming Net Station

Το Quake Champions θέλει να φέρει το 1v1 στα eSports

Το Quake Champions έρχεται καβάλα στο άλογο της νοσταλγίας, προσπαθώντας και αυτό να αρπάξει την ευκαιρία τώρα που το πηγάδι της έμπνευσης στέρεψε και είναι της μόδας τα reboots και τα remakes και γενικώς ότι θυμόμαστε με νοσταλγία από τα παιδικά μας χρόνια γιατί “δεν τα κάνουν πια όπως τότε”.

Μην ξεχνάμε ότι το Quake ήταν το παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα, πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 90, με την προώθηση του multiplayer mode και κυρίως των 1v1 duels, που για μια περίοδο ήταν και από τα main events σε διάφορα conventions και σε παγκόσμια τουρνουά eSpors.. Έτσι λοιπόν, το Quake Champions δεν μπορεί να μην έχει το δικό του Duel Mode, με απώτερο σκοπό βέβαια να ξαναμπεί για τα καλά στο “χορό” των eSports που τόσο ραγδαία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και που δεν έχει -ακόμα- κάποιο FPS 1v1 eSport.

Όπως είπε και ο ίδιος ο Studio Director της id Software “υπάρχει ένα πρόβλημα με τα ένας-εναντίον-ενός παιχνίδια. Λείπουν από τα FPS eSports”. Ήδη στην id Software ζητούν την άποψη και το feedback από πολλούς επαγγελματίες παίκτες με σκοπό να φτιάξουν ένα προϊόν που θα “δέσει” με τις ανάγκες τους και θα τους προσφέρει και μια “φρέσκια” εμπειρία.

Το Quake Champions όπως έχουμε πει έχει ήδη ξεκινήσει τις εγγραφές για την closed beta αλλά ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες ως προς την κυκλοφορία του.

 

Add Comment