Image Alt

SP Gaming Net Station

Ana Amari: Η νέα champion του Overwatch!

Όπως ξαναείπαμε, το καλοκαίρι  του 2016 ανήκει στην Blizzard… Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η καινούργια ηρωίδα του Overwatch, η οποία μάλιστα είναι βάση ιστορίας ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας.

[huge_it_gallery id=”12″]

Το όνομά της είναι Ana Amari μια βετεράνος πολέμου που χρησιμοποιεί (όπως σωστά είχαμε προβλέψει) ένα νέο-ιδιαίτερο όπλο: το Biotic Rifle. Με αυτό η Ana μπορεί να ρίχνει βολές που είτε γιατρεύει τους συμμάχους είτε κάνει ζημιά στους αντιπάλους. Επίσης στο οπλοστάσιό της έχει και τις αντίστοιχες Biotic grenades, που κάνουν ταυτόχρονα heal και damage σε μεγάλη περιοχή. Οι σύμμαχοί της για ένα μικρό διάστημα έχουν boost σε οποιοδήποτε healing, ενώ οι αντίπαλοι όσο παραμένει το buff, δεν μπορούν να γιατρευτούν καθόλου. Επιπλέον με το δευτερεύον όπλο της, ρίχνει υπνωτικά βέλη, αφήνοντας “stunned” τον αντίπαλο.

Τέλος, το ultimate της (Nano Boost) δίνει σε όλους τους συμμάχους αυξημένη ταχύτητα, ζημιά και αντοχή σε επιθέσεις. Ακολουθεί παρακάτω το εισαγωγικό trailer και ένα clip με την ιστορία της Ana. Enjoy!!!


Add Comment