Image Alt

SP Gaming Net Station

Το Overwatch θα επιβάλλει έναν ήρωα ανά ομάδα στο Competitive Mode

Τέρμα πια το Hero Stacking. Τέρμα οι έξι Soldiers και οι έξι Lucio και οι έξι Reinhardts. Πλέον η Blizzard μας ενημερώνει ότι θα βάλει Limit στον έναν ήρωα ανά ομάδα. Ο Principal Designer, Scott Mercer το δήλωσε ξεκάθαρα, όπως δήλωσε και ξεκάθαρα ότι η αλλαγή “δεν θα επηρεάσει καθόλου το Quick Play”.

Στην ίδια συνέντευξη στο GameSpot ο Mercer δήλωσε κάτι που ξέραμε ήδη. Στο δεύτερη σεζόν του Overwatch θα αφαιρεθεί το Sudden Death και θα έχουμε και το ενδεχόμενο ισοπαλίας στους αγώνες, κάτι όμως που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα γιαυτό και η Blizzard ήδη ψάχνει τα κατάλληλα rewards για τέτοια παιχνίδια.

Τέλος ανέφερε και κάποιες ballance αλλαγές σε ήρωες όπως η D.Va και ο Zenyatta γιατί “λένε πολλοί ότι η D.Va και ο Zenyatta είναι λίγο underpowered, γιαυτό θα τους αλλάξουμε λίγο”. Ο Zenyatta θα γίνεται λίγο πιο γρήγορος όταν χρησιμοποιεί το Ulti, ενώ το Force Field της D.Va θα γίνει σαν την ασπίδα του Reinhardt. Θα μπορείς να το ανοιγοκλείνεις όποτε θες μέχρι να τελειώσει το timer.

Add Comment