Image Alt

SP Gaming Net Station

SP Gaming Festival: Checkins – Infos

Το SP Μαρτίου σας προσκαλεί όλους στο ΠΡΩΤΟ GAMING FESTIVAL 1V1 που θα γίνει το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου! Διάλεξε ανάμεσα σε Hearthstone, DOTA2, League of Legends, CS:GO και Mortal Kombat X.

Έλα και διεκδίκησε την 1η θέση στο Game που σου ταιριάζει! Μάθετε περισσότερα στο κανάλι μας στο Facebook.

Check-ins:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

10:00 – Hearthstone
Όλοι οι παίκτες πρέπει να έρθουν με τυπωμένα τα 3 decks τους. Αν δεν έχουν εκτυπωτή ή δεν πρόλαβαν να τα εκτυπώσουν θα πρέπει να έρθουν να τα τυπώσουν στο κατάστημα μέχρι τις 09:00.

12:00 – DOTA 2

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

11:00 – League of Legends

11:00 – CS:GO

13:00 – Mortal Kombat X

 

Πληροφορίες για τα τουρνουά

DOTA 2
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με 3 same heroes (Shadow fiend, Lina, Queen of pain). Για να νικήσεις τον αντίπαλο σου θα πρέπει να επιφέρεις ένα first blood ή να καταστρέψεις το εχθρικό tower. Τα runes και τα wards επιτρέπονται! Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε format Double Elimination best-of-3.

League of Legends
Ο κάθε παίκτης πραγματοποιεί 3 bans και διαλέγει 1 χαρακτήρα. Οι αγώνες θα παιχτούν στο Howling Abyss. Η νίκη κρίνεται όταν ο ένας παίκτης καταφέρει να κάνει 2 kills ή να καταστρέψει το αντίπαλο tower. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε format Double Elimination best-of-3.

CS:GO
Ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει τα 16 kills κερδίζει τον αγώνα. Όλοι οι αγώνες θα παιχτούν σε aim_map. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε format Double Elimination best-of-3.

Mortal Kombat X
Κάθε παίκτης θα πρέπει να επιλέξει έναν χαρακτήρα και ένα variation. Η σειρά επιλογής θα αποφασίζεται με coin-flip. Απαγορεύεται η αλλαγή επιλογής χαρακτήρα ή variation τη στιγμή που ο δεύτερος παίκτης ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής. Το map θα αποφασίζεται randomly εκτός αν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των παικτών. Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να κάνει pause στο παιχνίδι για να ελέγξει τις κινήσεις του παίκτη του. Αυτό επιτρέπεται εκτός αν ο admin πει το αντίθετο. Ο Predator και ο Tremor απαγορεύονται. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κρατήσει την ίδια επιλογή χαρακτήρα και variation μέχρι να υποστεί ήττα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε double elimination mode.

Για περισσότερες πληροφορίες μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο με τους κανόνες.

Ο διοργανωτής ενδέχεται να αλλάξει τους κανονισμούς χωρίς προειδοποίηση. Σχετικές αλλαγές θα δηλώνονται άμεσα στο Facebook Event του Gaming Festival.

 

Add Comment