Image Alt

SP Gaming Net Station

overwatch

Tι να ΜΗΝ κάνετε στο Overwatch

To Overwatch είναι ένα παιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς, καταιγιστική δράση και απαιτεί από τους παίχτες να παίρνουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων. Είναι λογικό να γίνονται λοιπόν πολλά λάθη, αλλά αν έχετε ήδη στο μυαλό σας δύο-τρία πράγματα, μπορείτε να αποφύγετε το μεγαλύτερο ποσοστό.

Ας δούμε λοιπόν με τί σκεπτικό ξεκινάμε το Overwatch και τί προσέχουμε να ΜΗΝ κάνουμε 🙂

  • To Overwatch είναι ομαδικό παιχνίδι. Μην αφήνετε την ομάδα σας (παρότι μπορεί να έχετε τα καλύτερα αντανακλαστικά και επιβιωσιμότητα). Ένας χαρακτήρας που τρέχει μονίμως μέσα στην πίστα ή “καμπερώνεται” δεν βοηθάει την ομάδα. Μείνετε ενωμένοι!
  • Για να νικήσετε χρειάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερα και διαφορετικά skills, τόσο για να εκπλήξετε την αντίπαλη ομάδα, όσο και για να υπάρχει σωστή συνεργασία μέσα στη δική σας. Μην διαλέγετε τους ίδιους ήρωες με τους συμπαίκτες σας, γίνετε μοναδικοί και βοηθήστε με το καθαρά δικό σας skill set.
  • Τα “kills” δεν είναι το παν. Το να αφήσετε την ομάδα σας να προσπαθεί να κρατήσει ένα objective ενώ εσείς κυνηγάτε ένα kill (που πολλές φορές είναι παγίδα), μειώνει τις πιθανότητες νίκης. Αν και first-person-shooter, το Overwatch ξεφεύγει από την “καθαρή” λογική του shooter. Το παιχνίδι κερδίζεται όταν ολοκληρωθεί το objective, όχι αν είσαι ο βασιλιάς του θανάτου…
  • Μην κρατάτε το Ultimate για να κάνετε hexakill! Χρησιμοποιήστε το άμεσα, όποτε το χρειάζεται η ομάδα σας (και όχι ο εγωισμός σας).
  • Το “play of the game” είναι ένας τίτλος που προκειμένου να κερδηθεί (συχνά παίζοντας απερίσκεπτα), έχουν χαθεί παιχνίδια. Ζυγίστε και αποφασίστε τί σας ενδιαφέρει – και ενημερώστε την ομάδα σας…
  • Μην φοβάστε να “παρατήσετε” τον αγαπημένο σας ήρωα, εφόσον βλέπετε πως δεν είναι αποτελεσματικός στο συγκεκριμένο match. Θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για εσάς το γεγονός οτι πλέον βοηθάτε και δυσάρεστη για τους αντιπάλους γιατί… χάσανε τον εύκολο στόχο τους 😛
  • Μην μένετε σε έναν ρόλο ενώ αλλάζετε χαρακτήρες: το ότι παίζατε πριν πχ με Widowmaker και μετά αλλάξατε σε Tracer, δε σημαίνει ότι θα παραμείνετε στο ρόλο του assassin. Πάρτε το ρόλο που σας προσφέρει ο κάθε χαρακτήρας, μην του φορτώνετε καινούργιο και μη συμβατό!

overwatch_versus_

Παίξτε μερικά παιχνίδια με αυτά στο μυαλό σας και θα παρατηρήσετε τη διαφορά!
Keep playing – keep gaming!

Add Comment